Karikaturworkshop:

Deltagerne ledes her sikkert, men særdeles uortodokst gennem ansigtets mysterier af en professionel underviser med tusinder af karikaturer bag sig. Holdet lærer reglerne for ansigter i lette trin-for-trin øvelser.

Før man kan tegne (kærlig!) karikatur, må man kunne tegne naturalistisk. Derfor øver vi os på forskellige dele af ansigtet og får et par tricks. Deltagerne sidder model for hinanden og lærer her koncentreret samarbejde fra en helt ny vinkel. Alvoren forsvinder hurtigt og bliver afløst af stærk interesse, når man får øje på hinanden!

Hemmelighederne bag karikaturtegning afsløres gennem demonstration og kollegerne ser nu pludselig helt anderledes ud...

Når teknikken er testet på en ny model, undervises der i skygger og form - og det går løs på endnu en model med kul og kridt.

Udover en samling hurtigt sammenrystede deltagere produceres der en morsom samling karikaturer til virksomheden. Workshoppen foregår omkring borde og kræver ABSOLUT ingen talenter.
Undervisningen lægger iøvrigt vægt på, at vi ikke laver satirisk karikatur- vi griner med hinanden, ikke ad hinanden!!!

Varighed: 2-3 timer
Plads til 10-26 deltagere i mit atelier
Pris: http://www.lindagil.dk/Teambuilding/teampriser.htm


OBS! Det er muligt at kombinere denne workshop med et kunstkøb af professionelle karikaturer. Karikaturer laves her efter foto og prissættes som separat opgave. Nogen virksomheder vælger at afslutte med en overraskelse til deltagerne, så efter aftale forproducerer jeg gerne karikaturerne, som vi afslutter med at overrække

Linda Gil                                                                                                                                                                   linda.gil@get2net.dk
Home   Illustration   Karikatur   Kunst   Teambuilding   Børnebog   Nyheder    Kontakt