Anbefalinger:

Niels Aamand, Project Manager
IT & Corporate Development,Novo Nordisk A/S:
"
Hej Linda,
Tak for en rigtig god workshop sidste onsdag. Som du sikkert allerede ved, var folk inkl. jeg selv, begejstrede for workshoppen.
Hvis det er udtalelser fra folk ang. vores workshop hos dig kan jeg sagtens hjælpe. Mange af deltagerne sagde, at det var dejligt, at prøve en helt ny form for team building aktivitet og var meget positivt overraskede efterfølgende. Flere inkl. mig selv synes det er bemærkelsesværdigt, hvad vi fik ud af billederne, selv om fleres forudsætninger for både at male og tegne ikke er så gode. Utroligt, hvad man kan få ud af farver, selv om man ikke er kunstner. Introduktionen til farver, symboler og betydningen af linier i billeder er godt at vide, både som forberedelse til selv at male, men også for at forstå billeder og dermed en viden, man tager med sig fra workshoppen og kan bruge i fremtiden. Alle synes, det var en sjov oplevelse i hyggelige omgivelser."

Anna Husum, Novo Nordisk A/S, Hillerød:
"Det skal være hyggeligt, indendørs, må ikke være fysisk krævende, skal være kreativt og underholdende samt så flexibelt, at det ikke går ud over resten af holdet, hvis een udebliver. Valget faldt på Linda Gil's kunst-teambuilding, som opfyldte vores ønsker til rammerne.

Det blev en hyggelig og anderledes eftermiddag i kunstens tegn...
De tilbagemeldinger, jeg har fået, har alle været gode, og folk synes, de har fået noget med hjem. Der var endda en, som igår fortalte mig, at han overvejede at genoptage sit maleri. Nu havde det ligget stille i 15 år, men i fredags havde han simpelthen fået lysten tilbage. Det er dejligt at høre...
Linda har også så meget råstyrke, at hun kan tåle de til tider åndssvage kommentarer, der kommer fra publikum....og så er hun meget imødekommende, glad og det smitter."

Lise Søderberg, Kommunikations- og Marketingschef,
AXIELL bibliotek A/S:
"Workshoppen og malingen har været rigtig godt, og det har været sjovt at lave noget andet med ens kollegaer. Vi lærer nye sider om os selv og hinanden, og mange ord er også føget gennem luften om folks farver på tøjet efter i fredags. Så noget har helt sikkert lagret sig. Nu er vi spændt på at se hvordan det udmønter sig i selve arbejdet."

Søren Lester, Økonomi- og handelsattaché,
Nederlandenes Ambassade:
"Mange tak for sidst. Det var en pragtfuld dag hos dig - alle var glade og begejstrede. Selv NN, der i starten syntes, det var noget pjat, endte
med at more sig og være glad for at få afdækket ukendte evner.
I det hele taget var det spændende selv at blive udfordret og at opdage kollegernes talenter. Med din smittende begejstring fik du skabt en meget god atmosfære, selv om man selvfølgelig kan komme lidt tæt på, når man prøver at lave en karikatur af en kollega.
Vores ønske om at skabe en dag, hvor vi kom tæt på hinanden (og det kom vi, for det er et lille atelier) og så nye sider af hinanden blev til fulde opfyldt."

2 år senere tilføjede samme ambassade:
"...P.S. Vi har stadig stor glæde, af de billeder, vi malede af hinanden på den hollandske ambassade. Der er også mange besøgede, der morer sig over portrætterne."

Tilbagemeldinger med deltageres oplevelser af Kunstworkshops:

T. B.: " Meget interessante referencer og flotte illustrationer. Forløbet åbnede op for noget livskraft og nogen kreative impulser! Lysten til at skabe er vildt stimuleret"

V. S.: " VANVITTIGT interessante data. Kan bruges kreativt i livet!"

C. H.: " Hello Linda, It has been nice participating the team building event under your instruction. I liked it very much. Thanks & Best regards"

R. D.: " Fed oplevelse. Har lært, at når man maler, så skal man bare gøre det man tænker, og ikke sidde og spekulere"

A. M.: "Jeg ved bedre, hvad retning, jeg skal gå i, når jeg maler."

S. E.: "Klart bedre end forventet. Det er lige før, jeg tror, der ligger en kunstner begravet i de fleste"

R. S.: "Workshoppen var lige så god som tidligere deltagere har lovet"

K. T.: " En meget kreativ og inspirerende eftermiddag med stof til eftertanke. Jeg må i gang med staffeli og palet."

S. J.: "Faktisk malede og udstillede jeg for 20 år siden. den hobby har jeg lyst til at genoptage - tak for det!"

Tilbagemeldinger med deltageres oplevelser af Ansigts-& Karikaturworkshops:

H.P.: "Kære Linda, har allerede forsøgt at tegne mine børn. Jeg synes det var rigtigt dejligt at få nogle redskaber til at tegne ansigter med. (mine børn synes slet ikke det lignede dem, og så kunne jeg jo nemt fortælle, at det var deres karikatur ha, ha)"

E.N.: " Tak for dit dejlige og smittende engagement!"

F.E.: " The morning after I tried to teach my little son how to draw and my wife was impressed about my new knowledge! I was never good in drawing, but I was very happy to learn the simple, basics tools and we had great fun"

G.H.: " Jeg har fået stor respekt for de kunstnere, der kan tegne og male noget, der ligner"

 

Linda Gil                                                                                                                                                                   linda.gil@get2net.dk
Home   Illustration   Karikatur   Kunst   Teambuilding   Børnebog   Nyheder    Kontakt