Home   Karikatur   Karikatur-Hvordan   Kunder   Arrangementer  Special   Priser   Presse NNyheder   Kontakt os
Hvorfor nyheder...?
Retur til tilmelding!
Linda Gil - Karikatur, Teambuilding, Kunst, Tegning                          Mobil: 28 20 52 64                                   linda.gil@get2net.dk

I nyhederne ser du glimt fra opgaver, der aldrig når denne hjemmeside.
Så der er langt mere at hente for modtagere. Nyhederne er en løbende og hovedsagelig visuel update på de opgaver, jeg løser som kreativ kunstner i løbet af en månede.

Mange modtagere lader sig inspirere ved at smugkigge på andre kunders gode ideer + løsningerne. Samtidigt med at de får sig et godt grin af de utidige indslag og det gode humør, der i bund og grund er min handelsvare...

Hver måned får jeg derfor mange dejlige reaktioner. Herunder et lille udpluk hvor kun de søde afsenderes initialer optræder

Respons på nyhederne:
"Hver gang, du sender nyheder, tror man, at man har set alt - men det bliver på forunderlig vis bare bedre og bedre. UTROLIGT FLOT!!!DEt ER HAMRENDE PROFESSIONELT - jeg er lidt rystet over, at du så hurtigt har mestret at skabe et nyhedsforum, der ville være et meget stort og pengestærkt firma værdigt. Roser og skulderklap" K.S.

"Tak for dit nyhedsbrev. Nyhedsbreve er ofte sådan lidt tomgangsagtige med en undertone af ’husk os nu – vi er her stadig’ og indeholder som regel mere ’brev’ end ’nyhed’. De nyheder der videregives, er som oftest allerede er sluppet løs i andre fora. Sådan er dit IKKE; man bliver simpelthen i godt humør af den energi og glæde som nyhedsbrevet viderebringer. Tak for det…" O.

"Tak for at året har været en smule dejligere og sjovere med alle dine fantastiske nyhedsbreve, og, selvfølgelig, det ypperligste af det hele, det uforglemmelige..... GilKult!" L.A.

"Du er skidego, for det som du gör er slet ikke nemt at göre, og du har minsandet din egen sjove stil. FORTSÄT!!! För jag tycker att det är skitbra! " H.V.

"Kære Linda! Du er ikke blot: Festlig,fornøjelig og folkelig. - Du er bare skøn. - Jeg så aftenshowet med Bengt Bendtsen. Sikken et sammentræf med hans afgang. Skal jeg sige: Heldet følger de tossede? eller bare tak for dig, du er skøn!!!"
T.J.

"Jeg er altså DYPT imponert over din produksjon - og alt det på én måned! Det er virkelig en god ting å gjøre det kjent. Sjovt med månedens tilbud også! " T.L.

"Ih altså! Hvordan kan du blive ved med at lave sådan nogle spændende og fantastiske indslag! Det syder og bobler af spænding!
VI ELSKER GIL KULT!!! MERE MERE MERE! "
L.M.

"Dine akvareller er fantastisk smukke. Og meget personlige!!
Keep it up, du gør verden til et smukkere sted!!"
O.B.

"Thanks a lot. How creative you are! I looked at the material you sent me.....WOW!" T.E.

"Er altså helt vild med din hjemmeside...det må være en af landets bedste! Jeg er syg med Linda -kult....meget uhyggelig gyser...Tusind tusind tak" A.G.

"Som altid når jeg hører fra dig hygger jeg mig, så det var rart at åbne outlook her til morgen" E.F.

"Hej Linda. Jeg nyder meget dine nyheds breve" M.S.

"Jeg er helt flad, hver gang du henvender dig til mig med friske nyheder – for fanden hvor er det bare sjovt og går ind…." C.A.

"Jeg er blevet Gil Kult Fan!! Det styrer jo for vildt" H.R.

"WOW - hvor er det altså bare helt kanont flot. Du har virkelig PR, gode billeder - hold da fest. Super :-) PS. hold da kæft en flot kjole du havde på til det middelalderarrangement..." C.A.

"Din klumme er er fornøjelig og opbyggelig læsning, og du vil få mange fans. Jeg er blot en enkelt af dem. Tillykke med din klumme og dit nye atelier. Og så den mulighed at få folk til at tænke lidt mere for at gøre verden lidt sjovere og bedre at leve i." B.E.

"Tak for tilsendte - det er altid inspirerende"LA.H.nd

"Det er en fornøjelse at se og læse med!" A.M..

"Tack, vad duktig du är !Hej och tack! Det var trevligt att träffas! Bilderna är verkligen roliga att se på! Du är verkligen duktig!" K.

"Jeg har fået mail fra dig med nyheder-tak for den, der er nogle nyttige informationer." T.

"Flott nyhetsbrev du sendte! Spennende å høre at du faktisk kan levere teambuilding i egne lokaler!" T.B.

"Nydelig nytårstale du lige fik fyret af der...Jeg har 2 nye hoveder som jeg skal bruge en tegning på...... " P.D.

"Hi Linda,coooooool nyhedsbrev!
Hustegningerne ku jeg virkelig lide"
J.O.

"Tak for dine e-mails - og ikke at forglemme, tak for det herlige
arrangement, som jeg nød fra ende til anden. - Det er rart at erfare, om
alle de kontakter, du har skabt gennem dit virke. Der skal nok fortsat
blive travlt i produktionsafdelingen."
T.J.

"How does she do it? Hun overgår sig selv hver gang!! Gil Kult er FANTASTISK!! Jeg grinede, jeg græd, jeg var på kanten af stolen!Jeg EEEELLLSKER din Easter bunny! Jeg vil have den som screen saver!Knus og kram fra en kæmpe fan!" L.M.

"Tak for din nyhedsmail. Det er altid spændende at se og høre hvad der kommer fra din mund/pen/kamera." J.D.

"KJÆRE VERDENSKUNSTNER! TIL LYKKE MED EN FORRYKENDE MÅNED! OG TAKK FOR EN FANTASTISK FILMOPPLEVELSE! OG FOR NOEN FANTASTISKE BILDER DE HAR LAVET PÅ DIN SISTE WORK SHOP! VIRKELIG FLOTTE PRODUKTER!" T.B.

"Tak for dine infomails - de er meget flotte og interessante! " B.S.

"TAK FOR DINE NYHEDER FRA TEGNEBRÆTTET.
De er sjove."
J.L.

Det er top hyggeligt at følge med i "nyheder fra tegnebrættet".
Hva' ska' du ha' for at tegne et billede ala ...."
T.T.

"Hej Linda. Håber du har det godt og hvor er det bare en fed side, du har opbygget. Jeg vil gerne invitere dig til....." D.K.

...tak til alle, der kontakter mig!

( Foto fra en af Nyhedernes "spillefilm" )

 

 

  

[scroll down]